Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Potpisan Kolektivni ugovor za PU „Naša radost”

13.07.2015.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Sindikalne organizacije Predškolske ustanove (PU) „Naša radost” Tamara Rajnović i pomoćnik direktora PU „Naša radost” Dajana Šimić zaključili su danas, u Gradskoj kući, Kolektivni ugovor za Predškolsku ustanovu „Naša radost” Subotica.

9302_1.jpg 

Ovim kolektivnim ugovorom se, u skladu sa zakonom, uređuju prava, obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa svih zaposlenih u PU „Naša radost” Subotica, kojima se sredstva za zarade obezbeđuju u budžetu grada Subotice, međusobni odnosi učesnika ovog kolektivnog ugovora, postupak izmena i dopuna kolektivnog ugovora i druga pitanja od značaja za zaposlene i poslodavca.

Gradonačelnik Maglai je, tom prilikom, istakao da je kolektivni ugovor potpisan uz saglasnost sa Sindikatom i rukovodstvom Predškolske ustanove „Naša radost”, da su ugovorni uslovi usaglašeni i da smatra da je to osnova da zaposleni ostvaruju svoja prava kao radnici u toj ustanovi kako su Sindikat i poslodavac zamislili.

Tamara Rajnović je izrazila zadovoljstvo što je potpisan kolektivni ugovor između grada Subotice (osnivač), Sindikata obrazovanja Srbije - Sindikalne organizacije PU „Naša radost” (Sindikat) i PU „Naša radost” Subotica (poslodavac), i dodala da veruje da će se ovaj ugovor primenjivati u dobroj nameri i na načelima socijalnog partnerstva i kolektivnog pregovaranja.

Kolektivni ugovor je zaključen na period od tri godine.

Potpisivanju kolektivnog ugovora prisustvovali su sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti Gradske uprave Subotica, Jasmina Stevanović, i Milutin Blažić, izvršilac za predškolstvo, zdravstvenu i socijalnu zaštitu u Sekretarijatu za društvene delatnosti.

9302_2.jpg

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop