Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Kabinet gradonačelnika

Bogdan Laban
Dobrodošlica


Dragi Subotičani i drugi posetioci,

Dobro došli na zvaničnu internet stranicu Grada Subotice, grada koji simbolizuje prožimanje bogate istorije i kulturne tradicije sa modernim evropskim tendencijama.

Subotica je svojim simbolom – ornamentom u vidu cveta sa četiri latice - okrenute jedna prema drugoj, grad koji razume i podržava različitosti, koji upravo u njima pronalazi nadahnuće za svoj dalji razvoj.
U želji da vam olakšamo svakodnevicu i približimo Grad i sve njegove službe, kao i da vam dočaramo sve njegove lepote, aktuelnosti i poslovne perspektive, na stranicama on line kabineta gradonačelnika, nudimo vam raznovrsne interaktivne sadržaje, korisne informacije o Gradu i njegovim službama, formulare, obrasce, zabavu, ali istinski želimo da čujemo i vaš stav, vaše mišljenje, korisne ideje i savete, želimo da vam budemo na dohvat ruke, korisni i efikasni.

Ja, kao gradonačelnik Subotice, otvoren sam za svaku razmenu informacija sa vama jer vodi nas isti cilj – da naša Subotica bude mesto za još ugodniji, organizovaniji, zdraviji i srećniji život.

S poštovanjem i željom da zajednički osvojimo naš cilj,
Bogdan Laban,
gradonačelnik Subotice
Mejl: mayor@subotica.rs
Telefon: (00 381 24) 666-677
Faks: (00 381 24) 666-688